O nama

Ovaj sajt je sastavni deo stranice ''Filmske lokacije'', nastale 2015.godine, kao skup dotadašnjeg rada na lokacijama, sprovedenog od strane članova foruma B92.

Autori stranice smo mi, Nataša i Milan. Posebno nam je zadovoljstvo da saopštimo da u sve ovo što radimo unosimo mnogo ljubavi prema filmu i Srbiji, i hvala što to prepoznajete. 

Milan Stojičić 

Idejni tvorac i koordinator FB stranice "Filmske lokacije- forum B92" i diplomirani IT stručnjak.

Pri kreiranju stranice, osnovna ideja bila mu je da sačuva od zaborava jedan istorijski period naše predivne zemlje, kao i njenih prirodnih lepota.

To je rezultiralo time da u našoj bazi danas imamo i filmove koji datiraju još od 1950-tih godina, od kojih smo najponosniji na film "Cipelice na asfaltu", a čije lokacije možete pogledati ovde.

Milan je preminuo u 37.godini života, nakon čega kompletnu stranicu-njemu u čast, nastavi da vodi Nataša Andrejević, u cilju očuvanja Milanove ljubavi prema domaćim filmovima.

 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 

Nataša Andrejević

Po glavnoj vokaciji, master profesor grčkog jezika i digitalnog bibliotekarstva, od 2015. godine je započela rad na FB stranici "Filmske lokacije- forum B92" kao saradnik, da bi od 2021. do danas obavljala ulogu većinskog autora stranice. 

2016. se amaterski bavila pisanjem recenzija domaćih filmova, da bi 2023. godine počela aktivnije da se time bavi. 

2024. godine je započela edukaciju za scenaristu kod profesora Jordana Imiole.

Trenutno radi na knjizi "Filmske lokacije koje Srbija voli"   koju vidi kao jedinstveni pisani monument sedme umetnosti  na tlu Srbije. Pored toga je i autorka sajta, skaut filmskih lokacija, filmski recenzent (kritičar), kao i medijski predstavnik stranice. 

  • Gostovanje u emisiji O-radija "Špacir bećar", poslušajte ovde.
  • Gostovanje u emisiji "Beogradska hronika" povodom uspele peticije za opstanak Teatra na brdu, pogledajte ovde (oko 20-tog minuta).